Slideshow maken met muziek

Slideshow maken met muziek

Kun jij je vrienden maar niet boeien met al die vakantiefoto’s die je voor hen hebt gemaakt? Lukt het je maar niet om je klanten te interesseren voor de goeie producten die je verkoopt omdat ze je slideshow niet afkijken?

Heb jij weleens gedacht aan slideshow maken met muziek?

Het klinkt natuurlijk heel simpel, maar een slideshow maken met muziek kan een wereld van verschil maken. Neem bijvoorbeeld de spannende inleiding van een film of televisieserie! De beelden die bij een intro worden getoond, vertellen meestal geen enkel verhaal, maar toch toch zit je geboeid te ‘kijken’. En te luisteren! Omdat je tonen die je in je oor hoort interessant zijn, neem je het visuele materiaal gemakkelijker in je op.

Een slideshow maken met muziek is een simpel

Mmaar heel effectief middel om vrienden te interesseren voor je vakantiefoto’s en om klanten te interesseren voor je websiteproducten. Een slideshow maken met muziek gaat heel erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een passend muziekje uitkiezen die de sfeer moeten ademen die je wil uitstralen met je slideshow. Soms kun je die muziekjes gratis dowloaden. Op deze website vind je alle tools om een slideshow maken met muziek.